Muniek1 Napisano Marzec 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2007 Witam, Już myślałem, że sobie trochę postrzelam a tu skucha. Zainstalowałem przez (_yum'a_ → yuma) ORT nexuiz. Po instalacji pierwsze co to chciałem zmienić rozdzielczość, udało mi się to dopiero po wyłączeniu beryla. Jest problem innej maści, otóż wszystko ładnie śmiga tylko gra się wyłącza po ok ~1min. Dziwne, mam zaaktualizowany system, gra też najnowsza. A co więcej kiedyś w nią grałem na moim sprzęcie na fc5, wtedy jeszcze miałem radeona 9200 i chodziła bardzo dobrze! Nie wiem co jest nie tak, ma ktoś może jakiś pomysł? Dodam, że mam sterowniki mesy. Pozdrawiam i proszę o pomoc, z góry dziękuje. /edit/ A tu co wypluwa konsola: Downer CDAudio: Bad track number 0. <-- server to client keepalive Fake CD track 8 playing... autoswitch turned on Player is playing now Toxic drew first blood Roadkill was telefragged by Toxic Naruszenie ochrony pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Marzec 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 ktora aplikacja uruchomiles ? .. na pewno dziala to tylko "nexuiz-linux.sh" .. juz gralem i bylem mistrzem polakiem . bo zawsze na miejsce pierwsze zajalem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Marzec 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 Odpaliłem przez polecenie nexuiz-sdl. Twoje polecenie nie działa, nie znam się jeszcze za dobrze na strukturze katalogów i plików w (_linuxie_ → Linuksie) ORT więc może to jest jakiś plik. Mógł byś mi powiedzieć gdzie się znajduje? Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. /edit/ Bym zapomniał! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Marzec 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 (_napewno_ → na pewno) ORT nie dziala uruchomiac nexuiz-sdl.exe na linuxsie .. (_sprubuj_ → spróbuj) ORT znajdz go aplikacja dla linuxsie ;] wpisz w terminalu: cd nexuiz(gdie jest twoj folder ?) sh nexuiz-linux.sh to powinno zadzialac .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2007 cd nexuiz(gdie jest twoj folder ?) sh nexuiz-linux.sh to powinno zadzialac .. Przecież Muniek1 instalował tą grę z yuma. Możesz zawsze ściągnąć paczkę http://www.alientrap.org/nexuiz/index.php?module=downloads i wtedy odpalać sposobem Xrystala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi