rzepaczyk Napisano Marzec 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2007 zainstalowalem fedore core 6 i gdy probuje kompa wylaczyc pojawia sie ten ekran na ktorym sie pojawia ze wszystko sie wylacza, zatrzymuje sie na system halted i nie chce sie komputer wylaczyc. co mam zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2007 zainstalowalem fedore core 6 i gdy probuje kompa wylaczyc pojawia sie ten ekran na ktorym sie pojawia ze wszystko sie wylacza, zatrzymuje sie na system halted i nie chce sie komputer wylaczyc. co mam zrobic?U mnie pomogło dopisanie w parametrach jądra acpi=off. Parametr dopisz w /boot/grub/grub.conf na końcu linii zaczynającej się od "kernel". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepaczyk Napisano Marzec 31, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2007 U mnie pomogło dopisanie w parametrach jądra acpi=off. Parametr dopisz w /boot/grub/grub.conf na końcu linii zaczynającej się od "kernel". mi to nie pomoglo:/ moze jakies inne rozwiazanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi