feler404 Napisano Kwiecień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2007 Po zamknięciu systemu komputer się nie wyłącza, tylko wyświetla komunikat 'System halted', a żeby wyłączyć komputer trzeba nacisnąć przycisk POWER. Sprzęt sprawny w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2007 Stary bios/plyta? Ustawienia biosu/plyty? Ktos jeszcze pozgaduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2007 Jak wpisujesz w konsoli "shutdown -h now" to też staje? Po za tym zobacz sobie http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=14455&hl= i post WalDo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feler404 Napisano Kwiecień 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2007 >Ponury ustawienia biosu i płyta raczej wykluczam, na FC 5 było wszytko ok, czy bios jest za stary, na tak fundamentalną funkcja raczej nie wpływa wersja biosu. jednak rozglądnę się jeszcze po nim >thof Przyznam że niespecjalnie się przyłożyłem do przeszukiwania forum pod kątem problemu, jednak uwagi zawarte w innym wątku nie pomagają. komenda /sbin/shutdown -h now daje taki sam rezultat. p.s. Asrock AM2NF6G-VSTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2007 ustawienia biosu i płyta raczej wykluczam, na FC 5 było wszytko ok, czy bios jest za stary, na tak fundamentalną funkcja raczej nie wpływa wersja biosu. jednak rozglądnę się jeszcze po nim Z takim problemem spotkałem się tylko na starych komputerach, więc tak zgadywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi