xtrro Napisano Kwiecień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2007 Witam Od pewneczgo czasu używam Fedory 6 wszystko działa poprawnie większych problemów nie mam Postanowiłem zaistalowac Ftp no i tu zaczyna sie problem WSFTPD oraz PROFTPD niebardzo chcą się odpalić (korzystałem z opisów FAQ itp) Przy pomocy SERVICES nie można uruchomić serwera w trybie tekstowym wyskakuje tekst ZAWIÓDŁ lub bład ochrony pamięci itp proszę o pomoc pozdrawiam ps Przepraszam pomylilem działy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Kwiecień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2007 SELinux? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtrro Napisano Kwiecień 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2007 witam nie SELinux jest to standartowa instalacja zapragnalem jednak posatwic ftp no i problem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Kwiecień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2007 To zacytuj logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtrro Napisano Kwiecień 18, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2007 Witam Temat do zamkniecia przeinstalowealem system nie pomoglo ale za to udalo sie postawic serwer na vsftpd i dziala pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi