adamrw Napisano Kwiecień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2007 Witam Odtwarzając tłoczone płyty DVD programem totem nie mam żadnego problemu. Gdy chcę obejrzeć płyty przygotowane samodzielnie przy pomocy dvdauthora, otrzymuję następujący komunikat: "Źródło wygląda na zakodowane i nie może zostać odczytane. Czy próbujesz odtworzyć zakodowaną płytę DVD bez biblioteki libdvdcss?" Oczywiście te płyty są sprawdzone, bardzo dobrze działają na odtwarzaczu stacjonarnym i na innym komputerze. Czy ktoś ma pomysł dlaczego tak się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2007 [...]bez biblioteki libdvdcss? Mozesz odpowiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Ja mogę. Mam tę bibliotekę, całego gstreamera i libdvdnav. A totem jak nie odtwarzał tak nie odtwarza. Został mi mplayer - tekstowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi