simodias Napisano Kwiecień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2007 Witam, Od jakegoś czasu popularność zdobywają strony wspomagane przez ASP. Pod windowsa jest już parę darmowych edytorów. Natknął się ktoś może na coś darmowego pod Fedorę? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jm# Napisano Kwiecień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2007 Od jakegoś czasu popularność zdobywają strony wspomagane przez ASP. takie strony są z reguły "wspomagane" przez windows (IIS, ms .NET Framework). poza tym nie bardzo wiem o co chodzi z tym edytorem. musiał byś doprecyzować pytanie. nie jestem jakimś specem od ASP ale z tego co wiem, to możesz mieć problemy z uruchamianiem kodu np. C# czy VBScript na fedorze Jeśli chodzi ci tylko o jakieś podświetlanie składni to myślę że każdy się nada (kate, eclipse, vi), ale nie dam sobie "głowy uciąć". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Kwiecień 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 Do C# i asp masz środowisko mono, do VB jest projekt Gambas. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi