Skocz do zawartości

Jak Zainstalować Windowsa W F6?

Lakal

Rekomendowane odpowiedzi

-Chcę usunąc mojego (_linuxa_ → Linuksa) ORT i zainstalować Windowsa XP.
A to wystarczy, że ściągniesz jakiś program do partycjonowania, który będzie się bootował z nośnika danych (np. http://www.ranish.com/part podobnych programów jest więcej). Równie dobrze mógłbyś użyć linux rescue z płyty fedory lub jakiegoś livecd.

Według mnie najlepszy sposób, usunąć wszystkie systemy z dysku, wgrać XP, zrobić partycje a potem wgrać (_linuxa_ → Linuksa) ORT... wszystko powinno ładnie chodzić... ja chcę tak zrobić tylko jeszcze wgram openBSD albo FreeBSD i wtedy na samym końcu BSD zainstaluje...

piszesz dosyc chaotycznie.

xosl nie jest potrzebny -domyslny bootloader fedory-GRUB- jest bardzo dobry

xosl przydalby sie jesli masz kilka systemow -z tego co opisales masz teraz tylko (najlepszy) -Fedore

zeby zainstalowac widnowsa musisz usunac fedore oraz jej partycje -ext3. aby to zrobic mozesz sciagna sobie np gparted livecd z sieci, wypalic na plytke, uruchomic z tej plytki komputer, usunac partycje ext2/3 i stworzyc w tym miejscu partycje dla windows ntfs lub fat32... pozniej musisz uruchomic komputer z plyty instalacyjnej małego-miękkiego, położyć książkę na enterze i czekać aż skończy się instalacja największego trojana w sieci...