Mandragor Napisano Kwiecień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2007 Ja też jestem w szoku ale już od wielu lat. Zaczynałem od RH 8,9 poprzez Auroxa i po kilku perypetiach wróciłem na stałe do Fedory. Staram się jak mogę i namawiam znajomych na używanie Fedory jedynie z własnym bratem nie mogę sobie poradzić. Strasznie uparł się na Ubuntu i zostawić nie chce. Przy tej niewielkiej "porażce" pocieszam się, że i tak to jest linux. A tak to sukcesywnie ktoś pożyczy na dłużej płytkę z FC. Swego czasu jak szwagier zobaczył u mnie na lapku piękną Fedorkę to w ciągu paru dni pogonił do banku po kredyt i zakupił prawie identyczną machinę i zgadnijcie co na niej zainstalował.....No właśnie. A co do społeczności: jestem niesamowicie zadowolony. Osobiście jak chciałem uruchomić moją sieciówke BCM 4318 to przez dwa dni walczyłem i nic. Wystarczyło wejść na forum, no może tu na naszym było pokazane jak to zrobić na FC5 a ja mam 6 ale był link do anglojęzycznego forum i poszło z górki. Jestem przekanany, że na forum znajdę odpowiedź na nurtujące mnie problemy a jak nie to na pewno ktoś kto wie jak to zrobić mi pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2007 Jeśli już jesteśmy przy podziękowaniach, to pamiętajmy o kanale IRC. wybaczcie nie mogłem się powstrzymać od skromnego manifestu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2007 @dj_oko VERY BIG TOTAL EDIT : Dzieki. Wiem, co to znaczy nie móc sie powstrzymac od powiedzenia czegos, wiec Cie rozumiem Dzieki równiez za to, ze wyedytowales tego posta bez wszczynania flame'u w obronie swoich racji - niewiele osób by tak postapilo, to godne uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2007 Dlatego, z całym szacunkiem dla Ciebie, odpuść sobie takie teksty - bardzo Cię proszę. Szczególnie w takim wątku nie psujmy atmosfery.Przyłączam się do prośby Coppertopa. Takie teksty psują atmosferę na forum. Mamy wolny system, możemy również wybierać sobie dowolnie fora, z których korzystamy. Ja, podobnie chyba jak wiele innych osób z naszego forum jestem zachwycony tym co zrobił np. adios - link do poradnik.fedorapl.org pojawia się w wielu postach z poradami dla tych, którzy przygodę z Fedorą dopiero zaczynają. Sam zaglądam na "konkurencyjne" forum, bo wiedza w postaci osób, które tam się przeniosły jest ogromna i nie ukrywam, że brakuje mi tutaj wielu zananych i uznanych "nicków" i kryjących się za nimi ludzi. Ale to jest ich wybór i należy ten wybór uszanować. Raz jeszcze bardzo proszę o powstrzymanie się od takich uwag. Tworzymy społeczność mającą na celu popularyzację "naszej" dystrybucji linuksa niezależnie od tego na jakim forum się udzielamy. Pomagajmy sobie wzajemnie a urazy i żale odłóżmy na bok. To nic nie wnosi a tylko robi zbędne, niepotrzebne kwasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi