johnyk Napisano Kwiecień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2007 Pojawiła się wtyczka do mozilli która uruchamia xine do odtwarzania filmów, strumieni na stronach www. W końcu bezboleśnie można oglądać klipy na onecie, wszelkie telewizje, słuchać każdej stacji radiowej. Pięknie... W końcu się doczekałem. I tylko ten straszny wygląd xine, dobrze, że gui prawie nie używam :-) a mplayera nie lubię, bo zawsze z nim jakieś problemy były... Polecam xine i pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2007 No dobrze tylko jak ta wtyczka się nazywa, bo pod hasłem: xine nic nie znalazło. W sumie to ja używam MediaPlayerConnectivity, a w nim możesz ustawiać dowolny odtwarzacz, nie tylko mplayera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnyk Napisano Kwiecień 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2007 No dobrze tylko jak ta wtyczka się nazywa, bo pod hasłem: xine nic nie znalazło. W sumie to ja używam MediaPlayerConnectivity, a w nim możesz ustawiać dowolny odtwarzacz, nie tylko mplayera. Xine się nazywa tyle że jest w repo livna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2007 Xine się nazywa tyle że jest w repo livna.No tak ja szukałem na stronie ff Dzięki, zobaczę czy odpowiada mi bardziej niż MediaPlayerConnectivity. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnyk Napisano Kwiecień 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2007 No tak ja szukałem na stronie ff Dzięki, zobaczę czy odpowiada mi bardziej niż MediaPlayerConnectivity. Pozdrawiam I jak? Bo sam jestem ciekaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi