bogdanbojarski Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Witam i błagam o pomoc. Mam modem sagem i zamówiłem usługę Multimo. Nie wiem, ja skonfigurować połączenie na FC6. Parametry multimo to: PPPoE LLC vpi=0 vci=35 Proszę o jakiś opis lub link do opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...amp;#entry86633 vesa uruchomił multimo na podstawie pierwszego postu z tego tematu, napisanego przez enter1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdanbojarski Napisano Kwiecień 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Tylko to jest dla speedtoucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdanbojarski Napisano Kwiecień 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2007 Konfiguracja enter1 działa z kilkoma zastrzeżeniami: Instalujemy pakiety linux-atm-2.4.1-1.i386 oraz linux-atm-2.5.0-1.20050118cvs.i386 robimy link do resolv.conf tak: ln -s /etc/ppp/ resolv.conf /etc/resolv.conf Reszta jak w opisie. Pozdrawiam. jeśli znajdę spiszę cały przebieg konfiguracji, tak aby był przejrzysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi