nemo123 Napisano Kwiecień 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2007 Sami ocencie Mitsubishi Evo X 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2007 No Evo to Evo ładnie grill im wyszedł. Zawsze lancer mi się podobał, ale niedawno pojawił się samochód, który stawiam w mojej hierarchii na równi z Evo (nie co inna klasa, bardziej szpanerski ) jest nim Audi R8 http://www.autokrata.pl/ogien/370/rusza_pr...portowego_audi/ ps. popraw link. Mam nadzieje, że nikomu nie będzie przeszkadzał temat, który raczej nie dotyczy linuksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 On chyba jest poprawny, tylko że forma prezentacji miała zachęcić do wejścia w link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 No Evo to Evo ładnie grill im wyszedł. Zawsze lancer mi się podobał, ale niedawno pojawił się samochód, który stawiam w mojej hierarchii na równi z Evo (nie co inna klasa, bardziej szpanerski ) jest nim Audi R8 http://www.autokrata.pl/ogien/370/rusza_pr...portowego_audi/ ps. popraw link. Mam nadzieje, że nikomu nie będzie przeszkadzał temat, który raczej nie dotyczy linuksa. To Audi to cudenko A Evo nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 A Evo nie widacU mnie wchodzi przez ten link http://www.autofilmy.info/nowo-ci-samochod...o%20X%5b/URL%5d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 no to prawda audi troche za szpanerski, ale to evo... mmmm może za 56.000 lat na niego zarobię poczekamy zobaczymy :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 Audi mi sie bardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 nie lubie za bardzo "kosmicznych" samochodów, podobnie jest z nową (no moiże nie już tak nową, ale tą nowszą) hondą civic. Dla mnie ta "Hania" wygląda za kosmicznie. No ale cóż może kiedyś się do takich samochodówe przekonam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 Aktualny model civica wygląda tandetnie, w ogóle civic do najpiękniejszych aut nie należy Jeżeli chodzi o evo i r8 to do codziennej jazdy "wybrałbym" zdecydowanie Evo, bo raz że audi nie nadaje się na polskie drogi, a dwa że to jest kompletnie niepraktycznym samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 Hej thof a evo jest praktyczne? Przeciez oba samochody to są zabawki i do codziennej jazdy sie zupełnie nie nadają. Codzienna jazda na własnym torze samochodowym to jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2007 inna sprawa, że evo też by sobie kolorowo nie radziło na polskich drogach. Inna sprawa, że jak już mieć taki samochód, to (_napewno_ → na pewno) ORT ja nim bym nie jeżdził po polskich drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Maj 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2007 Czyli, że Japońce potrafią robić jeszcze fury. Bo jak zobaczyłem, co Subaru zrobiło z Imprezą: http://www.poboczem.pl/co-w-furach-skrzypi...ezy,890424,3877 to się załamałem. InIrudeBwoy Posted 27 Apr 2007, 11:41 Hej thof a evo jest praktyczne? Przeciez oba samochody to są zabawki i do codziennej jazdy sie zupełnie nie nadają. smile.gif Codzienna jazda na własnym torze samochodowym to jak najbardziej. Evo tak jak i Impreza nadają się na nasze drogi (zwłaszcza na nasze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Maj 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2007 @waldis Damn, to coś na zdjęciach wygląda jak beemki projektowane przez Bangle'a z doczepionym przodem zaprojektowanym przez Koreańczyków... :/ Co za tragedia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi