MC' Napisano Kwiecień 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2007 Witam, Tak jak w temacie mam adres pewnego projektu formatu svn://<adres.internetowy.projektu.pl> Ponieważ mam uczestniczyć w tym projekcie chciałbym zapytać jakim programem najlepiej można obsłużyć taki system zarządzania wersjami. W obie strony tzn zarówno do commitów jak i updatów. Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam ps Projekt jest Javowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Kwiecień 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2007 O ile wiem to Eclipse ma wtyczkę do obsługi SVN-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2007 svn://<adres.internetowy.projektu.pl> Jak SVN to bez watpienia potrzebny bedzie Ci pakiet subversion. Wiecej http://subversion.tigris.org Nie ma znaczenia czy projekt jest javowy, ceowy czy jakikolwiek inny. Repozytorium wersjonuje wszystko co sobie zazyczysz, lacznie z plikami tekstowymi (poreczne np. dla pisarzy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Kwiecień 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2007 Dzięki faktycznie subversion nawet miałem zainstalowany. Mr google jak zawsze niezawodny jeśli chodzi o tutoriale. Może na przyszłość się komuś przyda GUI do svn jest w repo yum install rapidsvn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi