Berkof Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 A co kolega napisał post wyżej :?: Może warto uważniej czytać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Wrzesień 21, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 Witajcie to ten,który zainicjowal temat. Moim zdaniem cos jest nie tak poniew.instalacja nie dobiega do konca. Próbowalem instalowac bez gruba -to samo. Sumy kontr. OK. Nie mam pomy. jak postawic ten system ?? Pozdro ROBERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nightmaree Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 Ja mam pomysl, musimy instalowac dopoki nie pojdzie :] Tak jest z Linuxem mozesz instalowac 100 razy i nie bedzie nalezycie dzialal, a za 101 razem wszystko bedzie plywalo Bo nikt tu z obecnych nie ma zadnego pomyslu, ja jedyne co wymyslilem to proba naubozszej instalacji, czyli zadnego ssh'a, telentow, apache itp, jedno srodowisko graficzne (opcjonalnie dla potrzebujacych), a nastepnie doinstalowanie i konfiguracja odrebnych pakietow. Dzis to wyprobuje jesli sie uda to dam znac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 no nie wiem linux to nie windows.... tu trzeba opisac porblem i czekac na odpowiedz specjalisty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Wrzesień 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2004 Witajcie mam nareszcie FEDORKęęęęęę )))) Zainstalowała się w najuboższej postaci z jednym środowiskiem graficznym. Zaczynam walkę z akceleracja 3D. Pozdrawiam serdecznie ROBERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nightmaree Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 Wiec tak zaczne moze od nowa. Jesli po zainstalowaniu Fedory Core 2, po odpaleniu systemu nie dochodzi do calkowitego uruchomienia systemu, problem moze wynikac z wadliwego rpm'u x'ow. W wielu przypadkach z ktorymi sie zetknel w tym takze z moim wlasnym tak wlasnie bylo, isnatlowalem "goly" system i przy probie instalacji x'ow i ajkiegokolwiek srodowiska graficznego nie udawalo mi sie. Nie wiem czy jest to blad na wieksza skale ale jest przyczyna braku odpalenia systemu, wiec moja rada albo zmienic pakiet i dossac jakis prawidlowy albo poczekac na FC3 : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Wrzesień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2004 Raczej zmienić płytkę - prawidłowa płytka zawiera prawidłowe pakiety i nie może być mowy o ich uszkodzeniu. Jeżeli jesteś na 200% pewny płyty to może być jeszcze uszkodzony napęd CD/pamięć RAM ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi