Skocz do zawartości

Joost.com

WalDo

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie mam jak w temacie.

Chciałem zobaczyć co to za cudo, więc jeśli ktoś ma zaproszenia, to byłbym wdzięczny za podesłanie jednej sztuki. Wprawdzie o ile wiem działa toto tylko pod windą (przynajmniej na razie), ale przynajmniej w pracy zobaczyłbym jak to działa :)

Mój e-mail powinien być widoczny w profilu, jeśli nie to piszcie na PM.

Dzięki.

Chodzi mi o zaproszenie.

Linki i artykuły to mam :) Tylko wypuściłem ze 2-3 dni temu prośby o zaproszenie w różne miejsca i chwilowo brak odzewu :|

A Twój link to z domu będę musiał sprawdzić, bo z firmy mam blokadę "Criminal Skills, Hacking" :D

[EDIT]No to mam zaproszenie jak również ileś tam zaproszeń dla innych. Jak ktoś chętny, to piszcie na PM tylko nie wszyscy naraz, żeby się skrzynka nie zapchała ;)

Od razu mówię, że pod wine niestety mi nie poszło. Pewnie trzebaby się z wine pobawić, zainstalowac DriectX w wersji >= 9c i emulować WinXP.

WalDo: A chodzi ci to sensownie? U mnie na neo 512 praktycznie nie da sie uzywac.
W firmie z lekka przycina. Mamy dobre łącze, ale dużo userów. Głos jest OK, więc posłuchać teledysku można, ale z oglądaniem już gorzej ;) Nie mierzyłem jaki jest realny transfer do mnie, ale jak coś ściągm większego z neta to idzie w granicach 90-200kB/s, czyli dolna granica na pewno powyżej 512kbps.

Zresztą z tego co widziałem to ludzie piszą, że idzie od biedy przy min. 2Mbps. Technologia nastawiona na tzw. Internet 2, który ma jakieś wściekłe szybkości, przynajmniej na szkieletowej.

[EDIT]UWAGA!!! Do wszystkich chętnych na zaproszenia. Podawajcie mi swój e-mail na jaki wysłać zaproszenie.

[email protected]

pls

:-)

///EDIT:

Wlasnie testuje tego joosta i powiem szczerze, ze jestem mile zaskoczony. Na windzie dziala dosc dobrze tymbardziej, iz jest to wersja beta. Mam lacze 1.5 i filmy/odcinki.teledyski smigaja dosc sprawnie, choc czasem przycina (chyba to zalezy od serwera). Jezeli chodzi o jakosc to jest ona doobra aczkolwiek nie jest to HD TV :-P (nie wymagajmy za duzo. Inna sprawa, ze jest to program/projekt dopiero rozwijany i nie mozna od niego wymagac zbyt wiele, ale jak nie patrzec kilka lat temu program/projekt SKYPE tez nie byl idealny i zbyt popularny, a teraz sie wiele zmienilo :]

• 4 weeks later...
Bardzo bym chcial takie zaproszenie :)
Nie ma problemu. Podaj mi na PM jakiś swój e-mail.

No i niestety będziesz musiał poczekać tydzień :( Jadę na urlop, a tak jak pisałem zaproszenie mogę wysłać tylko z pracy, bo do wysłania trzeba odpalić Joosta :)

BTW może ktoś będzie chciał się pobawić i uda mu się odpalić Joost spod wine? Ja niestety poległem.