Jump to content

Fc3 Test2

Raven
 Share

Recommended Posts

No to mamy nowy test :). Załapały się nowe Xorg, ale niestety Gnome już nie :(. W każdym razie, jak sprawuje się polska anaconda?

Nowy Gnome na 99% załapie się do finalnej wersji FC3. Anaconda jest już w 100% przetłumaczona. Od niedawna mamy nowego tłumacza i całkiem dobrze mu idzie tłumaczenie największego modułu (kilkadziesiąt wpisów przetłumaczył). Najważniejsze, kluczowe moduły są już przetłumaczone.Jak zawsze można śledzić postęp tutaj.

Wiem, wiem, na i18n-status zaglądam tak z 7 razy w tygodniu :), a Gnoma skoro jest 2.7.92, to na 101% będzie pełna ósemka. Chciałem się dowiedzieć jak anaconda wygląda w praktyce, jeśli ktoś już test2 instalował. BTW, czy możesz napisać, co to za pakiet (już jedyny nieprzetłumaczony, chociaż ostatnio coś ruszyło) "dist" (albo "specspo")?

Aaale piękny... Ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę, ja chcę już teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz, teraz!!!