pazdzioch23 Napisano Czerwiec 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 I jeszcze jedna uwaga przed Uvh musi być myślnik: rpm -Uvh Xn.......... Dziękuję suwagem za uwagę już się poprawiłem odnośnie myślnika. A tobie WalDo dziękuję za wskazówki odnośnie biblotek lib i zmiany danych w plikach za pomocą MC Program zainstalowałem ale i tak chyba coś jest jeszcze nie tak bo nie mogę go nigdzie znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Czerwiec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2007 /usr/bin? Czy /usr/local/bin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2007 Program zainstalowalem ale i tak chyba cos jest jeszcze nie tak bo nie moge go nigdzie znalezc.Wywolaj z terminala (Alt-F2: konsole dla KDE lub gnome-terminal dla Gnome) /usr/bin/xnview. Jesli cos jest nie tak, to wypisze sie komunikat na konsoli. Jesli nie pomoze to jako rootupdatedb #to moze chwile potrwac locate xnview @siekiera - w paczce XnView-static-fc4.i386.rpm ze strony "producenta" jest /usr/bin. Pomimo, ze to niby dla FC4 jeszcze, to pod FC6 i F7 dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi