pa_st_ex Napisano Czerwiec 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2007 Podczas instalacji wpisuje to przed zabotowaniem plytki, no tak?? Ale przy uruchamianiu kiedy?? Przy wyborze jadra, dobrze mysle?? Pozdro Aha teraz taki problem wystepuje przy Fedorze 7 wersji oficjalnej, a nie wersji beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2007 Podczas instalacji wpisuje to przed zabotowaniem plytki, no tak?? Ale przy uruchamianiu kiedy?? Przy wyborze jadra, dobrze mysle?? Po starcie z płytki pokaże się menu wyboru [instalka standardowa/tekstowa, boot z dysku], zaznacz pierwszą opcję i naciśnij TAB [chyba, kurde wczoraj instalowałem a już nie pamiętam :/ ] i dopisujesz odpowiedni parametr przy linii z kernelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pa_st_ex Napisano Czerwiec 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2007 Zrobilem tak jak pisales, ale tym razem komp stoi po komunikacie: NET:Registered protocol family 2 Nie wiem juz nic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2007 Nie wiem juz nic!!! Może ściągnij już oficjalną ostateczną wersję? Po co się męczyc z wersją beta jak jest już nietestowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej3232 Napisano Czerwiec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2007 pa_st_ex ma już Fedore 7 ma już pełną wersję i jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pa_st_ex Napisano Czerwiec 2, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2007 pa_st_ex ma już Fedore 7 ma już pełną wersję i jest to samo. No wasnie, jednak nie znienia to faktu,ze i tak jest ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi