mysio Napisano Styczeń 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 usuń wszystko i jeszcze raz zainstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baal zebub Napisano Marzec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2008 Mam ten sam problem co Belussi, nspluginwrapper w wersji 0.9.91.5-17, przeinstalowanie pakietów nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Marzec 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2008 baal zebub usuń tom paczkę i zainstaluj tam tom ze strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2008 //OT Nie no, spadlem z krzesla ... usuń tom ... i zainstaluj tam tom ...Ludziska, co Wy wyprawiacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Marzec 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2008 //OT Nie no, spadlem z krzeslaLudziska, co Wy wyprawiacie! Czepiasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baal zebub Napisano Marzec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2008 mysio, dzięki za pomoc, teraz wszystko ładnie śmiga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Instalowałem z tego: http://docs.fedoraproject.org/release-note...ng-Flash-Plugin działa choć przepis z 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pniowek Napisano Sierpień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 to znaczy że można na F9 zainstalować na 2 sposoby przepis dla F9 i przepisz dlaF8 czym one się róznią i jaka jest różnica ew efekcie pracy i uzyskanym po aktualizacji systemu mam firefoxa w wersji 3.0.1 czy instalacja flasha będzie wyglkądać jeszcze inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 (...)czy instalacja flasha będzie wyglkądać jeszcze inaczej?Raczej nie. Osobiście korzystałem z tego przepisu dla 64-bit → http://www.mjmwired.net/resources/mjm-fedora-f9.html#flash Zaznaczam, że F9 mam wciąż tylko "do zabawy" na maszynie wirtualnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pniowek Napisano Sierpień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 Ja pragnę F9 przystosować do uźytku codziennego po mimo sceptycznego podejścia ls /usr/lib/mozilla/plugins wyświetla: libflashplayer.so nphelix.so nphelix.xpt flash-plugin pobrałem ze stronki zmieniłem mu prawa i uruchomiłem w X-ach będę wdzięczny za pomoc próbuję wszystko jescze raz od początku ale z tego co zauważyłem żeby działał flash musi zainstalować pakiety 32bitowe w systemie 64bitowym? flash poszedł jeszcze realplayer.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 flash-plugin pobrałem ze stronkiI to jest błąd. Jeśli coś jest w repozytoriach Fedory (dla Fedory), to nie używaj plików ściąganych nie wiadomo skąd. Jeszcze raz polecam link, który podałem wyżej. Przy okazji zdecyduj się, w którym wątku ciągniesz ten temat, bo z jednego z nich wykasuję, żeby nie śmiecić. jeszcze realplayer..napisałem w innym wątku. Nie pisz postów na ten sam temat w kilku wątkach, bo finał będzie taki, że nic się nie dowiesz jak mi się za dużo wykasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sklsk Napisano Październik 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2008 witam wszystkich. troszkę czytałem, jednak nie mogę powiedzieć że ze zrozumieniem tak jak w temacie flash player - nieudana próba instalacji firefox 3.0.2 pobrane ze strony http://docs.fedoraproject.org/release-note...ng-Flash-Plugin polecane przez Ponurego co zrobiłem su -c 'mkdir -p /usr/lib/mozilla/plugins' su -c "yum -y install nspluginwrapper.{i386,x86_64} pulseaudio-libs.i386" su -c 'mozilla-plugin-config -i -g -v' niby wszystko poszło normalnie ale jednak flasch nie działa nadal. co teraz zrobić, jeśli usuwać to jak (łopatologicznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Grudzień 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2008 Hm, mam mały problem z wtyczką flash. Firefox 3.0.4, 64bit. Wtyczka w wersji 10 ze strony adobe. Wszystkie flashe na stronach ładnie śmigają, tu problemu nie mam. Problem mam na stronie www.nbportal.pl. Jest tam centrum e-learningu, działało mi dobrze na windowsie a na linuchu częstuje mnie na początku lekcji komunikatem: http://img230.imageshack.us/img230/7298/80888316dx7.png Da się coś na to zaradzić? Odpalać fx'a z jakimś argumentem, żeby ta strona dobrze wykrywała plugin? Czy może coś w opcjach fx'a pozmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Grudzień 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2008 Hm, mam mały problem z wtyczką flash. Firefox 3.0.4, 64bit. Wtyczka w wersji 10 ze strony adobe. Wszystkie flashe na stronach ładnie śmigają, tu problemu nie mam. Problem mam na stronie www.nbportal.pl. Jest tam centrum e-learningu, działało mi dobrze na windowsie a na linuchu częstuje mnie na początku lekcji komunikatem: http://img230.imageshack.us/img230/7298/80888316dx7.png Da się coś na to zaradzić? Odpalać fx'a z jakimś argumentem, żeby ta strona dobrze wykrywała plugin? Czy może coś w opcjach fx'a pozmieniać? Dziwne mi się ona odpaliła i pokazał jak wypełnić formularz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Grudzień 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2008 Dziwne mi się ona odpaliła i pokazał jak wypełnić formularz. Hm? Ale jak? Jaki formularz? Do logowania do kursu? To mi się on też wyświetla, tyle, że po zalogowaniu i wybraniu lekcji otwiera się nowe okienko i dopiero tam "Trwa diagnostyka przeglądarki" a potem ww. komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi