mysio Napisano Grudzień 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2008 Hm? Ale jak? Jaki formularz? Do logowania do kursu? To mi się on też wyświetla, tyle, że po zalogowaniu i wybraniu lekcji otwiera się nowe okienko i dopiero tam "Trwa diagnostyka przeglądarki" a potem ww. komunikat. Wydaje mi się ze to w takim razie chodzi na Shockwave Player. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Dobra, tak na przyszłość, gdyby ktoś miał podobny problem i szukał rozwiązania: SELinux. Nie wiem co dokładnie, nie znam się na jego konfigurowaniu więc póki potrzebuję to mam go wyłączonego. Wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 (...)nie znam się na jego konfigurowaniu więc póki potrzebuję to mam go wyłączonego.Prawdopodobnie wystarczyłoby jako root odpalić przegladarkę błędów SElinuksa ( sealert -b ) i odczytać jakąś magiczną formułkę do wpisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi