FLinuX Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Pytanie jak w opisie tematu: czy Netie/neostrade na modemie Sagem`a F@ast 800 instaluje się na F7 tak samo jak na FC6?? Mam F7 zainstalowaną z kde-live CD. Może brakuje jakiegoś pakietu lub coś w tym rodzaju?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Może brakuje jakiegoś pakietu lub coś w tym rodzaju??Spróbuj zainstalować to się dowiesz. Tak chyba przecież najprościej i najszybciej, nie? A jak już Ci się uda, to nie zapomnij dać znać, bo innym może się przydać. Sorry, że nie na temat, ale mam kablówkę, więc nie pomogę z neo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Dokładnie tak samo, co do pakietu i co do komendy. Instrukcja dla FC5 która jest na forum działa w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLinuX Napisano Czerwiec 5, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Właśnie robiłem to sposobem jak na FC5 ale nie działa i tak. Moze to dlatego ze instalacja była przeprowadzona za pomocą live CD z kde?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Nie wiem. Wiem, że konfigurowałem tak jak na FC5 i FC6 i poszło bez najmniejszego zająknięcia. Choć ja instalowałem z normalnego dvd. Mimo to na Twoim miejscu sprawdziłbym czy aby na pewno się nigdzie nie pomyliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLinuX Napisano Czerwiec 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2007 Tak to jest jak sie konfiguruje kompa o godzinie 1 nad ranem. Mój błąd. ueagle-atm zamiast do /lib/firmware skopiowałem do /etc/firmware. Przepraszam za kłopot. Mozna usunąć/zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi