mar_z Napisano Czerwiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 co jakiś czas uruchamia mi się /usr/bin/sealer Chciałbym wiedziec co to jest? Szukałem na forum i w necie ale nigdzie tego nie ma. Uzywam fedora 7. Podejrzodziewam ze jest to "sealert" ale nie jestem pewny. Zużywa mi to 100% procka więc to zabijam i system dalej chodzi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Czerwiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 Nie mam tego w systemie, ale zapewne jakaś paczka w trakcie instalacji dodała to do crona, żeby się co jakiś czas (np. codziennie) odpalało. Jak skończy pracę to powinien się sam wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 A man sealert próbowałeś? Ma to jakiś związek z selinuksem w rozwiązywaniu problemów. Możesz to wyłączyć w Sesjach (gnome-session-properties) w Programach startowych odhacz SELinux Troubleshooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_z Napisano Czerwiec 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 OK spróbuję i zobacze co sie będzie działo. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathx Napisano Lipiec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2007 Witam. A po co to w ogóle jest??? Ja wiem że w pewnym momencie mnie się to włącza i zabiera mi cała pamięć. Nie wiem co to robi i po co. Szczerze jest to do czegoś potrzebne czy nie??? Jeśli tak to do czego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi