Soruk Napisano Czerwiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 Pod F7, pod Gnome format daty dla jezyka polskiego uzywa rzymskich cyfr zeby oznaczyc miesiace. Nie przeskadzalo by mi to, ale pod Evolution w kalendarzu jak chce ustawic date np urodzin to nie akceptuje ani daty wpisanej ani wybranej z podrecznego klanedarzyka, dajac blad: Nieprawidlowa data Czy u Was tez wystepuje ten problem i czy wiecie jak go rozwiazac. Tez nie wiem czemu pod Evolution mam tylko slowniki angielski i polski, choc mam tez zainstalowane slowniki aspell fr i de? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 Czy u Was tez wystepuje ten problem i czy wiecie jak go rozwiazac.Wystepuje. I juz trzeci dzien próbuje go bezskutecznie zwalczyc. Zreszta pisalem juz o tym. http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...amp;#entry90522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi