Watras Napisano Czerwiec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 Jestem wsumie nowym urzytkownikiem linuksa. Miałem mandrive i nie mogłem zainstalować neostrady więć przeniosłem się na Ubuntu 7.04, a potem Ubuntu Ultimate 1.4. Na tych dystrybucjach net chodzi dobrze. Teraz mam problem na Fedorze jak zainstalować Neostrade Sagema800. Fedora jest fajną dystrybucją. Łączy wszystko co najleprze co lubiłem w mandrivie i ubuntu. Jak bym wiedział jak odpalić neto to bym został na stałe przy Fedorze. Przydał by mi się instalacja krok po kroku. Jak ktoś miał ten sam proble i go rozwiązał... ...Proszę o pomoc i z góry za to dziękuje. Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Czerwiec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 Ekhem.... A może by tak wpisać "neostrada sagem" do wyszukiwarki na forum? Swoją drogą to nie wiem jakim cudem przeoczyłeś instrukcję instalacji neostrady zakładając temat... przecież jest w tej samej sekcji forum i to na samej górze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Watras Napisano Czerwiec 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 Tak tylko że na górze jest instalacja neostrady sagema 3202, a post niżej jest tylko czy sagema f@st800 instaluje się tak samo jak w fedorze 6. Pozdro Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Czerwiec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 stary, na forum *już jest* napisane już, że w F7 instaluje się neo tak samo jak w FC5 i FC6 - wiem, bo właśnie ja odpowiadałem na posta na ten temat. I ten temat/post też nie trudno znaleźć... Jestem przekonany, że nie zadałeś sobie trudu poszukania. Skąd moja pewność? Bo ten temat jest w tej samej sekcji i ma tytuł "F7 + Netia/neostrada + Sagem F@st 800 czy tak samo się to instaluje jak na fc6??" więc nie mów mi, że poszukałeś na forum, bo jeśli faktycznie to zrobiłeś, to nie świadczy to dobrze o Twojej spostrzegawczości. Jak powiedziałem - to wszystko już było przerabiane. Peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Watras Napisano Czerwiec 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Ciekawe gdzie???? Szukałem w forum i nic. Jedynie jest instrukcja dla speedtouch. Jak wiesz który to link to mi wyślij. Nie wiem czy nie zmienić sobie na modem z speedtouch. Podobno jest łatwiej zainstalować sterowniki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 No ja cię *** przeklinać się chce. SZEŚĆ TEMATÓW POD TWOIM TEMATEM Mam nadzieję, że sobie tylko jaja z nas robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Ciekawe gdzie?Na forum http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=9762 (temat podpięty) i jeszcze świeży http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=15045 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi