Hagil Napisano Lipiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2007 Przez przypadek skasowałem folder w którym miałem zamontowaną partycje ntfs, i straciłem z niej wszystkie dane. Proszę o pomoc jak mam odzyskać te pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Lipiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2007 Zapytaj w Microsofcie wejdź na http://www.idg.pl/ftp w szukaju wpisz recovery i wyjdzie pierdyliard programów do data recovery pozdro zybex_pl eee dopiero teraz doczytałem - załóż sobie nowy folder np: /mnt/windows i zamontuj ntfsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2007 LiveCD z Windows - jest na torrentach (jeśli masz legalne windy, to i taki LiveCD nie powinien naruszać warunków umowy). No i spod tego jakiś progos do odzyskiwania skasowanych plików. Chociaż jakoś czarno to widzę, to nie zaszkodzi spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagil Napisano Lipiec 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2007 To nie była partycja z systemem. Odzyskałem dane programem do odzyskiwania pod windowsem (u brata na kompie), ale niestety nazwy plików szlak trafił i będę miał z tym trochę roboty, bo sporo ich tam było, i to najróżniejszych typów (muzyka, dokumenty + różności). Ale tak to już jest jak się głupie rzeczy robi, ale mądry człowiek po szkodzie Przynajmniej po tym będę miał porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2007 To nie była partycja z systemem.A jakie to ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Lipiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2007 A jakie to ma znaczenie? Takie, że nie musi stosować livecd, tylko może pliki odzyskać z Windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2007 Takie, że nie musi stosować livecdHmm... No tak. O świcie nie kojarzę najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi