kurzawa Napisano Lipiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2007 A więc kiedy w XMMS robie ctrl+l i wpisuje http://www.radioznin.shoutcast.com.pl/listen.m3u nic się nie dzieje. Jednak kiedy zapisałem przeglądarką plik listen.m3u na dysk i uruchomiłem XMMS-em cały czas pisze że trwa buforowanie. Jednak kiedy otworze plik listen.m3u totem-em bez problemu się otwiera. Co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Lipiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2007 Nie wiem jak jest z plikami *.m3u , ale xmms na pewno czyta poprawnie radia *.pls , chociaż nie powinno to robić wielkiej różnicy. Możesz spróbować zainstalować wszystkie śmieci związane z xmms ( yum install xmms* ). Ewentualnie odpal audaciousa (klon xmmsa) wraz ze wszystkimi pluginami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Lipiec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2007 Z tego co wiem, to XMMS już nie jest rozwijany. Ma go zastąpić audacious, może w nim Ci zadziała... o ile będziesz miał odpowiednie kodeki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandragor Napisano Lipiec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2007 Na Audacious-ie zadziała na pewno. Po kliknięciu na twój link (uzywam Mozilla-SeaMonkey) otwiera się okienko z wyborem co z tym plikiem zrobić: czy zapisać na dysku czy też uruchomic z jakąś aplikacja - no i wybierasz Audacious. Soft dostepny z repo. Powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi