InIrudeBwoy Napisano Lipiec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2007 Siemka. Dostałem zaproszenie od Waldo, za co mu dziękuję, jednak Joost nie działa. Mogę normalnie wybierac sobie kanały ale nigdy niczego nie mogę obejrzec. Próbuję ogldac z pracy, bardzo możliwe, ze tutaj jest to zablokowane. W domu nie mam czasu na zabawy z łindołsem Chciałem tylko zapytac czy komuś to działa? Pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2007 Wg mnie nie wszystkie kanały działają. Poza tym przepustowość sieci musi być jakaś gigantyczna. Czasem rano w pracy, zanim ludzie zaczęli się logować i przeszkadzać, udawało mi się odpalić niektóre programy, ale i tak strasznie cięły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Lipiec 18, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2007 Spróbuję jak będe miał na 8 rano albo jak będe zostawał do 19 wtedy jest najmniej ludzi Dzięki a majc na mysli gigantyczna przepustowośc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2007 a majc na mysli gigantyczna przepustowośc?Nie wiem czy dokładnie pamiętam, ale chyba czytałem, że żeby mieć płynne odtwarzanie to trzeba mieć ze 4Mbps na własność. Ale u mnie firmowe łącze ma więcej i tak przycinało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Lipiec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2007 Nie wiem czy dokładnie pamiętam, ale chyba czytałem, że żeby mieć płynne odtwarzanie to trzeba mieć ze 4Mbps na własność. Ale u mnie firmowe łącze ma więcej i tak przycinało A u mnie hula jak bajka - nie tnie i wszystkie kanaly chodza (ale rzadko ogladam, bo winda w odstawce a z odpaleniem tego na F7 nie mialem czasu walczyc). BTW - zarejestrowalem sie juz jakis czas temu, ale nie bylo czasu podziekowac - Thanx WalDo Pozdro P.S. A! Ale musze dodac, ze przepustowosc mam spora - w domu 20Mbps na wlasnosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2007 w domu 20Mbps na wlasnosc...No właśnie taki "drobiazg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2007 W końcu to Londyn bo w Lublinie dementuje żeby były takie możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Lipiec 20, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2007 no to pozamiatane z moim marrnym 1Mb hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petr Napisano Lipiec 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2007 a mógłby może ktoś mnie poczęstować takowym zaproszeniem? Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi