douglasmclloyd Napisano Lipiec 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2007 Co należy zrobić, żeby skype nie startował automatycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2007 A jakie środowisko? W gnome można np. zapisać sesję przy wyłączonym skype'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Lipiec 26, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2007 A jakie środowisko? W gnome można np. zapisać sesję przy wyłączonym skype'ie. KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2007 W tym momencie nie mam jak sprawdzić, więc tylko to, co na googlu znalazłem. Sprawdz czy masz ~/.kde/Autostart, jeżeli tak, to w środku chyba powinno coś być. Ewentualnie z tym zapisem sesji też mozna spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Lipiec 26, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2007 W tym momencie nie mam jak sprawdzić, więc tylko to, co na googlu znalazłem. Sprawdz czy masz ~/.kde/Autostart, jeżeli tak, to w środku chyba powinno coś być. Ewentualnie z tym zapisem sesji też mozna spróbować. W Autostart nic nie ma. Jak wrócę do domu to spróbuję zapisać sesję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian z Butelki Napisano Lipiec 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2007 zapisanie sesji (czyli wyjście z systemu po prostu) przy wyłączonym powinno pomóc. Chociaż ja mam cały czas otwartego Thunderbirda a bardzo często bywa, że system wstaje mi bez niego.. i też nie wiem czemu ;] chociaż jest to problem odwrotny, to pewnie tak samo denerwujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Lipiec 27, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2007 zapisanie sesji (czyli wyjście z systemu po prostu) przy wyłączonym powinno pomóc. Chociaż ja mam cały czas otwartego Thunderbirda a bardzo często bywa, że system wstaje mi bez niego.. i też nie wiem czemu ;] chociaż jest to problem odwrotny, to pewnie tak samo denerwujący. To nie pomaga. Po ponowym zalogowaniu otwiera się czterech klientów skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Lipiec 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2007 Problem rozwiązany. Zamknięcie okna skype nie zabijało procesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 a czemu sie nie da zobaczyc obrazu z kamerki kogos kto do mnie dzwoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 a czemu sie nie da zobaczyc obrazu z kamerki kogos kto do mnie dzwoniBo programiści skype olewają nas . Może dalekiej przyszłości pojawi się takie wsparcie dla wideokonferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi