ivellios Napisano Lipiec 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2007 Mam taki drobny problem... Wczoraj przez przypadek potrąciłem myszkę, która zachaczyła się o ksiązki na moim biurku i kliknęła coś, jakoś (nie mam pojęcia jak i w co, bo nie patrzyłęm akurat na ekran) i zniknął mi pasek zadań. Był on umiejscowiony w górnej części pulpitu i teraz gdy minimalizuję okna, widzę, że animacja wysyła je na górę, ale paska tam nie ma w ogóle. Nie ma w ogóle jakiegoś autoukrywania, bo próbowałem szukać, czy się nie zwinął, albo coś.... Oczywiście nadal mam dostęp do programów zminimalizowanych przez ALT+TAB, ale to nie to samo co widzieć pasek.... Co mogę zrobić? Jak np. zresetowac sobie ustawienia paska ręcznie (w jakiś plikach konfiguracyjnych) Pracuję aktualnie na Fedora Core 7 :: KDE 3.5.6-9.fc7 Dziękuję bardzo za każdą pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2007 Może spróbuj ALT+F2 i polecenie kicker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noisy Napisano Sierpień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2007 heh...nie ma to jak poeksperymentowac ja osobiscie mam gnome....ale zrobilem tak jak sokar620 napisal...i..... teraz jakby mam odpalone kde i gnome na raz to sie tak da ? :Djak teraz jedno z tych wyłączyć? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Sierpień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2007 Zawsze możesz zabić usługę kicker, np: w monitorze systemu (gnome-system-monitor). Wydaje mi się że po restarcie, jak odpalisz gnome to kickera od KDE nie bedzie. Co do panelu gnome, to jest coś takiego jak gnome-panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi