broda Napisano Sierpień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2007 Witam, mc - bardzo dobry program nic dodać nic ująć ale dostaje już oczopląsu od tych jaskrawych kolorów. Czy jest ktoś na forum, kto używa mc i ma podrasowaną odpowiednio kolorystykę (dysponuje odpowiednim konfigiem?) Znalazłem w necie jeden motyw do mc zmieniający kolory, ale też jest za bardzo hardcorowy jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Sierpień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2007 dostaje już oczopląsu od tych jaskrawych kolorów. mc -b ??? :D Pozdrowienia, andrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 2, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2007 hehe, dobre ogólnie sporo kodze w C++, dlatego, to rozwiązanie odpada, bo potrzebuje kolorowanie składni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2007 właśnie przypadkiem trafiłem na coś takiego, może się komuś przyda. Kolorki do MC http://colorer.sourceforge.net/mc.html * coś mi się poplątało, podświetlanie składni miałem od początku, sorry za ściemnianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi