Darknek Napisano Sierpień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2007 Witam Jakis czas temu przeszedlem calkiem na fedore i brakuje mi tylko po windzie dwoch programow Jakie moga byc odpowiedniki bo nie moge znalezc Zgrywanie dvd i obrobka -DVDShrink oraz zgrywanie plyt audio i przetwarzanie mp3 - CD-EXTRACTOR Macie jakies propozycje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2007 http://www.exit1.org/dvdrip, shrinkta, soundjuicer, audacity i pewnie wiele innych. Wszytkie w repozytoriach. Wystarczy odpalić yumex, żeby sobie wygodnie przejrzeć listę dostępnych programów. A jeszcze lepiej przefiltrować przez "DVD" lub "MP3" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Sierpień 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2007 interesuje mnie tez shrinkta - nie znajduje go yum :?: ale znalalzem calkiem fajne cos k9copy pod KDE bo dvdrip to przerabia chyba tylko dvd->avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2007 [...]bo dvdrip to przerabia chyba tylko dvd->aviNie wiem, bo nie sprawdzałem, ale jak masz .avi, to mencoderem łatwo na dowolny inny format przekodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Sierpień 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2007 tak ale mi chodzi o to ze chcialbym czasem np plyte dwuwarstwowa o pojemnosci ok 9gb przerobic sobie na dvd 4gb a nie na inne formaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi