Radoslaus Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 Mam potrzebe uruchomienia pliku swf (katalog rowerowy 2007.. zresztą) zainstalowałem w tym celu SWFDEC. Jednak nigdzie nie mogę go znaleźć. Ani w aplikacjach, ani pod ALT + F2 i pod konsolą po wpisanie swfdec też nić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 Bo ten pakiet zawiera tylko biblioteki. Ten katalog rowerowy to plik .SWF? Może w przeglądarce da się odtworzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaus Napisano Sierpień 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 Owszem da się uruchomić w przeglądarce , ale pojawia się na ułamek sekundy, znika i potam nastepuje czarne tło i tyle. Na płycie znajduję się również plik INTRO.EXE i to jest niby plik uruchamiany pod win podczas autostartu. No ale reszta jest we Flashu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaus Napisano Sierpień 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 Wiem, że Wine to uruchomi. Ale niechce go instalować bo jest wersja tylko pod 32 bity, a ja mam F7 64 bit i niechce sobie systemu zaśmiecać bibliotekami 32 bit. No a, że wszystko jest we Flashu i pojawia mi się na ułamek sekundy w Firefoxie to może idzie to jakoś inaczej uruchomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_ Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 No a, że wszystko jest we Flashu i pojawia mi się na ułamek sekundy w Firefoxie to może idzie to jakoś inaczej uruchomić? Może wypróbuj tę aplikację: http://tubesock.sourceforge.net/ Pozdrawiam, Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaus Napisano Sierpień 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 Czy ten program działa pod 64 bit? checking build system type... Invalid configuration `x86_64-unknown-linux-gnu': machine `x86_64-unknown' not recognized configure: error: /bin/sh ./config.sub x86_64-unknown-linux-gnu failed. Znalazłem tylko paczkę tubesock-0.2.tgz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 Czy ten program działa pod 64 bit?Pod 64-bit wszystko powinno chodzić. W drugą stronę jest gorzej - program pod 64-bit nie ruszy raczej na 32-bit. Spróbuj ./configure --host=i386-linux a przed make możesz jeszcze pokombinować z flagami C np. export CFLAGS="-mcpu=i386 -O2 -pipe -fomit-frame-pointer" [EDIT]No i może jakieś podpowiedzi są ./configure --help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_ Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 Czy ten program działa pod 64 bit? checking build system type... Invalid configuration `x86_64-unknown-linux-gnu': machine `x86_64-unknown' not recognized configure: error: /bin/sh ./config.sub x86_64-unknown-linux-gnu failed. Znalazłem tylko paczkę tubesock-0.2.tgz. W paczce jest nieskompilowany kod źródłowy, więc rodzaj procesora jest mu raczej obojętny(?) Może kompilator, który masz zainstalowany nie obsługuje procesorów 64 bitowych? Pozdrawiam, Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaus Napisano Sierpień 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 Kamil już nie raz coś kompilowałem więc to raczej nie to. Waldo ani to ./configure --host=i386-linux ani to export CFLAGS="-mcpu=i386 -O2 -pipe -fomit-frame-pointer" nic nie zmienia A help też mi nic nie mówi, ani jakoś "inaczej" dla mnie nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi