poczatkujacy Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 Witam, Mam problem następujacy z FC7. Jak instaluje obojętnie w jakim trybie po sformatowaniu dysku, uzywam automatycznego tworzenia partycji na dysku, wystepuje bardzo dlugi wyjatek dotyczacego anacondy. Z tej samej plyty, uzywam DVD, instalowalem na desktopie i wszystko bylo oki. Tutaj sprawdzalem na 2 rodzajach plyt. Juz nie mam sily. Poprostu brak pomyslow. Prosze o pomoc bo nie chce znowu instalowac opensuse. specyfikacja laptopa: HP Pavilion 5000d intel centrino duo 1,83 GHz 1024 ram GeForce 7400 go dysk 100 Seagatte Sata pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 hmm to w sumie ja sie podepne do tego watku, poniewaz tez mam problem z instalacja 7. Po wyborze pakietow i klikniecia dalej, pojawia sie komunikat o tym ze DVD nie jest odmontowane i zeby na tty2 sprawdzic co powoduje bład...hehe na tty2 pokazuje komunikat o tym, iz nie moze odmontowac DVD i klops. Wszystko stoi. athlon 3600+X2 hdd: sata II chipset: nfroce 405 int. LAN, GPU czy moze byc jakis problem ze sprzetem? poniewaz fc 5 tez nie chce ruszyc... z gory dzieki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 Przeszukałeś forum? Bo ja tak - może coś się znajdzie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poczatkujacy Napisano Sierpień 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 no wlasnie ze przeszukalem:( wszystkie mozliwe opcje sprawdzalem i nic:( masz jakis pomysl co to moze byc ? zainstalowalem opensuse ale to nie jest to co fedora;) chcialbym w koncu zainstalowac ta dystrybucje na lapie z gory dzieki za wszelkie wskazówki pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2007 z gory dzieki za wszelkie wskazówki pozdrawiam:) Od kilku dni nic sie tu nie dzieje, wiec moze problem rozwiazany?... A jesli nie, to czy probowales maxcpus=1? A najlepiej przejrzyjcie tego buga i sugerowane obejscia -> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=241249 - problem dotyczy wszystkich lapkow na procesorach dual Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi