boom997 Napisano Wrzesień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2007 witam, od wczoraj przy wczytywaniu obojętnie jakiej strony firefox przycina się na kilka sekund. używam wersje 1.5.0.7 proszę o pomoc. z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2007 Zaktualizuj Firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boom997 Napisano Wrzesień 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2007 ok. zaktualizowałem i działa wielki dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor93 Napisano Wrzesień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2007 Ja mam inny problem. Nieraz ściągam jakieś filmiki lub jakieś inne duże pliki. Najpierw pojawia się napis "Rozpoczynanie". A potem gaśnie okno pobierania- nie pobrało się. Może mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2007 Można ściągnęło się do domyślnego folderu, a okienko po pobraniu zamyka się automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor93 Napisano Wrzesień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2007 Nie nie, jest inaczej. Po prostu program uznał go za pobrany a system tego nie odczytuje. Wątpię czy najszybszy internet dałby sobie radę tak ściągnąć plik żeby użytkownik nawet tego nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi