@Sorror Napisano Wrzesień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2007 Przerzuciłem się na Amaroka, chciałbym też w końcu przyjrzeć się last.fm. W związku z tym mam pytanie - jak do cholery sprawić, aby korzystając z Amaroka lista i historia słuchanych utworów pojawiała się na last.fm? Bo to chyba na tym polega? Nie śmiać się proszę, nie miałem nigdy czasu się w to zagłębiać, teraz korzystając z chwilki wolnego chciałbym trochę nadrobić EDIT: Ach teraz dopiero zauważyłem zakładkę w opcjach Amaroka Czyli ma wbudowaną wtyczkę, najs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Wrzesień 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2007 Najlepiej wpisac haslo i usera w ustawieniach amaroka:) tam jest zakladka do last.fm i dodatkowo zaznaczyc: uzupełnij moj profil dodajac utwory które odtwarzam U mnie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2007 Tak, jak widać w edicie zorientowałem się o tym tego samego dnia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Październik 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2007 Tak, jak widać w edicie zorientowałem się o tym tego samego dnia ;-) fakt chyba mialem zacmienie tego dnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi