erugio Napisano Wrzesień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 Chciałbym mieć jeden dysk, który widziałaby Fedora i Windows, ale nie wiem jaki wspólny rodzaj partycji obsługują te dwa systemy. F32 ODPADA bo już sprawdzałem. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 fat32 Czemu odpada? Jak zamontujesz, to będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erugio Napisano Wrzesień 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 fat32 Czemu odpada? Jak zamontujesz, to będzie git. Mam jeden dysk zrobiony na fat32, ale FEDORA go nie widzi. A tak dokładnie to w jakim katalogu powinien się znajdować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...p;hl=montowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Wrzesień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2007 Ja tylko dodam tyle że aby z poziomu windows widziec partycje linuksowa i skopiowac z niej pliki uzyj programu typu PARTITION MANAGER lub odpowiedniej wtyczki do total comandera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2007 [...] PARTITION MANAGER [...]Hmmm.. Ja bym proponował "explore2fs" albo jak wspomniałeś wtyczka do TC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi