Mathew_88 Napisano Wrzesień 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2007 Witam, mam taki problem: Zainstalowalem Cedege 6.0.2 wszystko poszlo ladnie potem zainstalowalem Pro Evolution Soccer 6 instalcja rowniez przebiegla bez problemow. Natowmiast po uruchomieniu cedegi i nacisnieciu przycisku graj program tak jakby nie reagowal... ale kiedy klikne na Settings Klik normalnie wyswietla mi okno z opcjami gry.Klik z konsoli wyglada to tak (kiedy chce normalnie zagrac): [mateusz@localhost ~]$ cedega Moving all local fonts to /home/mateusz/.transgaming_global/Fonts and removing local Fonts directory mv: cel `/home/mateusz/.transgaming_global/Fonts/' nie jest katalogiem rmdir: /home/mateusz/.cedega/Dot TransGaming/c_drive/windows/Fonts: Katalog nie jest pusty ln: tworzenie dowiązania symbolicznego `/home/mateusz/.cedega/Dot TransGaming/c_drive/windows/Fonts/Fonts': Plik istnieje cat: /home/mateusz/.transgaming_global/Fonts/tg_font_version: Nie ma takiego pliku ani katalogu /home/mateusz/.cedega/.winex_ver/winex-6.0.2/bin/winex3: line 176: [: -lt: unary operator expected wine: Unhandled exception, starting debugger... i dalej nic sie nie dzieje, jakby nie moglo to wystarowac. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2007 Widziałeś na jakiejś stronie lub forum, że ktoś odpalił pesa na cededze 6 lub wine? Próbowałem to zrobić jakiś czas temu, ale niestety bez rezultatów. Nie wiem jak jest z nowymi wersjami cedegi i wine, ale nie liczyłbym na wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew_88 Napisano Wrzesień 18, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2007 owszem próbowałem ale wtedy tylko tak bardzo ogólnie i tylko na wine. na tej stronce niby jest ze ze dziala. Klik myślałem że może uda mi się to odpalić. dodaje jeszcze jeden error wypluty przez konsolke. [root@localhost mateusz]# cedega -run pes6.exe /home/mateusz/.cedega/Dot TransGaming/c_drive/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6 Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/transgaming_cedega/Point2Play_gui.py", line 2752, in <module> Point2Play_ref = Point2Play.Point2Play( config_file ) File "/usr/lib/transgaming_cedega/Point2Play.py", line 394, in __init__ config_file.readfp( file( filename, "r" ) ) IOError: [Errno 2] Nie ma takiego pliku ani katalogu: '/root/.cedegarc' [root@localhost mateusz]# uruchamiam to spod roota bo inaczej wyskakuje mi błąd: mateusz@localhost ~]$ cedega -run pes6.exe /home/mateusz/.cedega/Dot TransGaming/c_drive/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6 ERROR: No game group 'pes6.exe' exists. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi