lysyr Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 Witam, mam problem, odpalilem kadu, skonfigurowalem lecz niestety nie chce sie ono podlaczyc do serwera? haslo i login wpisalem poprawnie... inny komunikator gg dziala bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 u mnie też tak czasem bywa... może w ustawieniach kadu spróbuj skorzystać z innego/innych portu/portów? u mnie jest tak czasami jak mam zapchane łącze (coś ściągam itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 inny komunikator gg dziala bez problemuA nie działa w trakcie uruchamiania kadu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 Na stronie kadu.net/monitor zawsze jest wypisana lista serwerów GG które stoją i działają - wybierz któryś z nich. Poza tym GG to nie Jabber - jest za głupie, zeby poprawnie działac na dwóch loginach, musisz korzystać w jednym czasie tylko z jednego klienta GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Wrzesień 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2007 Na stronie kadu.net/monitor zawsze jest wypisana lista serwerów GG które stoją i działają - wybierz któryś z nich. Poza tym GG to nie Jabber - jest za głupie, zeby poprawnie działac na dwóch loginach, musisz korzystać w jednym czasie tylko z jednego klienta GG. nie no, drugi jest wylaczony rozkminilem ze przy polaczeniu Wi-Fi, kadu dziala, przy kablowym nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi