Mangas Napisano Wrzesień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2007 Witam! Jestem nowym użytkownikiem zarówno tego forum jak i dystrybucji Fedora. Mam zainstalowaną Fedorę Core 5. Zainstalowałem wszystkie kodeki i niby wszystko ok, ale totem zawsze wywalał mi błąd o braku wtyczki, więc całkowicie go usunąłem i zastąpiłem Mplayerem. Zastanawiam się jednask jak w Gnome włączyć funkkcję autoodtwarzania? Kiedy wkładałem DVD do napędu Totem startował automatycznie. Jak to samo zrobić z Mplayerem? Dziękuję za pomoc! Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2007 system | preferencje | napędy i nośniki wymienne dla DVD daj komendę mplayer -p dvd:/ lub gmplayer -p dvd:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangas Napisano Wrzesień 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2007 system | preferencje | napędy i nośniki wymienne dla DVD daj komendę mplayer -p dvd:/ lub gmplayer -p dvd:/ Dzięki WIELKIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi