psutek Napisano Październik 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2007 witam, wiem ze takich tematow jest mnostwo ale i tak mam problem - po pierwsze wszystkie te artykuly sa lipnie psiane np. jest napsiane rozpakuj poleceniem "tar -zxvf program.tar.gz" - tylko ze trzeba wskazac katalog gdzie to jest to nikt juz nie napisal - niby oczywiste ale moze nie dla kazdego i teraz nastepne polecenie to ./configure - wpisuje to i wywala mi "./configure: Nie ma takiego pliku ani katalogu" - i teraz co mam tu zrobic dopisac katalog czy jescze co innego czego nienapisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2007 Jak ./configure nie zadziałało, to pewnie nie wszedłeś do katalogu. cd SCIERZKA_W_KATALOGU_GDZIE _JEST_PLIK_configure ./configure Opanuj podstawy terminala i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugaz1978 Napisano Październik 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2007 Ustaw się w katalogu gdzie rozpakowałeś program.tar.gz ;-) a jeżeli nic to nie da to napisz co dokładnie zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psutek Napisano Październik 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2007 wiec zrobilem tak ja radzil borzole no i zmienilo mi z [root@localhost psutek]# na [root@localhost qtorrent-0.9.5]# - no i to w zasadzie tyle ;/ -zaraz biore sie za osuge trminalu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2007 zaraz biore sie za osuge trminalu ;] Off topic Zalecałbym również "obsługę" poprawnej pisowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2007 WalDo, tu są potrzebne sterowniki do karty ortograficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi