Lechmmm Napisano Październik 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2007 Problem jest natury takiej, iż wczoraj z nudów usunąłem Fedroe 6 poprzez sformatowanie dwóch partycji (_linuxa_ → Linuksa) ORT poprzez partition magica8. Dzisiaj rano gdy odpalałem komoa wyskoczyło tylko : GRUB --- miga kursor i koniec.Winda się nie odpala (a (_linuxa_ → Linuksa) ORT już nie ma). W sumie nie miałem czasu przy tym posiedzieć bo do pracy musiałem ale przejrzałem forum i nie znalazłem rozwiązania. JAK MAM USUNąć TEN PROBLEM żEBY ODPALIć WINDę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2007 Narzędziami Windows jak sądzę - fixmbr. Głowy nie dam bo nie mam windy, ale chyba należy odpalić tryb ratunkowy z płyty instalacyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechmmm Napisano Październik 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2007 Ok dzięki wrócę do domu spróbuje.też o tym myślałem:) P.S. Pomogło.Chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi