DEMON Napisano Październik 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2007 mam pytanie - jestem pod fedorka wkladam pendrive nagrywam cos na niego jakies pliki pozniej wkladam tego pendrive do laptopa gdzie jest windows xp i nie ma tego !! nie widac - nie widac to co nagralem pod linuxem - troszke jestem zaskoczony - jakas celna uwaga moze ? porada dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalashnikov Napisano Październik 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2007 Też zawsze tak mam, chyba że odmotuje pendrive, wtedy wszystko jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Październik 11, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2007 Też zawsze tak mam, chyba że odmotuje pendrive, wtedy wszystko jest OK. nie rozumem - mi pod windowsem nie widzi tego co nagralem pod linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2007 nie rozumem - mi pod windowsem nie widzi tego co nagralem pod linuxemNie widzi, bo tego zapewne tam nie ma Sądzę, że Kalashnikov miał na myśli to o czym kiedyś pisałem → http://forum.fedora.pl/index.php?s=&sh...ost&p=91531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Październik 11, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2007 dokladnie to byl powod teraz wszystko dziala - trzeba odmontowac dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi