Skocz do zawartości

Win_xp Otwierany Z (_linuxa_ → Linuksa) ORT

climbwave

Rekomendowane odpowiedzi

Pamieci to mam 512 i juz czas na zmiane laptopa ale to juz temat na inne forum ;)

Sprobuje Eclipse+Aptana i zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Przed uzywaniem obejrzyj sobie wszyskie screencasty wprowadzajace w to srodowisko: http://www.aptana.tv/ , helpa itd:) Naprawde polecam :)

A tak na marginesie, po co chcesz odpalać Windowsa na Linuksie?

Czy Linux Ci nie wystarcza?

Powracajac do tematu to windows jest mi potrzebny.Na przyklad dizsiaj F7 popsula sie:) Co to znacy popsula? To znaczy ,ze nie chciala sie odpalic.Niestey nie jestem na tyle dobry aby sam ja naprawic mimo usilnych moich staran.Poza tym nie mam czasu na spedzanie kilku "bezproduktywnych " godzin starajac sie ratowac system.

No nic mam juz F8 i zobaczymy jak to bedzie dalej.

pozdro

P.S.

ok maltas sprobuje programow ktore mi poleciles i zobaczymy co z tego wyjdze:)

• 4 weeks later...
Powracajac do tematu to windows jest mi potrzebny.Na przyklad dizsiaj F7 popsula sie:) Co to znacy popsula? To znaczy ,ze nie chciala sie odpalic....

No to mam dla Ciebie zla wiadomosc... jak Ci sie (aktualnie) F8 wykrzaczy to sie do zwirtualizowanego systemu i tak nie dostaniesz. Tobie to raczej chodzilo o zainstalowanie Windy obok Fedory, bo tylko w takim wypadku mozna sie podeprzec dodatkowym systemem w przypadku padu tego podstawowego?...

Ale - tak na marginesie - przeciez F8 jest niezawodna, wiec nic takiego sie raczej nie wydarzy ;)

Pozdro

F8 niezawodny ? :D Jeszcze troszkę brakuje do niezawodności F8 ale nie tylko F8 również inne systemy nie grzeszą bezawaryjnością.

Winda i fedore mam na jednym dysku i oba systemy spisują się świetnie.

Vmware to program o który pytałem.Jednak mój słaby (4-letni) laptop nie radzi sobie z wirtualnymi systemami.

Czas zmienić lapa co wkrótce będę musiał uczynić.

pozdro