fafig Napisano Październik 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2007 witam, problem jest dosc smieszny, ale nie mozna zmienic zadnego wpisu w menu kde. zmienic znaczy usunac/dodac/etc. do tego czesciowo menu wyswietla sie po angielsku a czesc po polsku, probowalem przeinstalowywac pakiety z jezykami ale za kazdym razem to samo. mial ktos podobny problem? w razie czego moge podac wiecej info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 spróbuj to zrobić za pomocą kmenuedit; trochę to zajmie, ale będziesz miał menu takie jakie chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Październik 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 no wlasnie z tym jest problem, nie wiem co jest grane ale jakakolwiek proba modyfikacji nie przynosci skutku bo zawsze wraca do stanu sprzed modyfikacji. to samo dotyczy sie skojarzen plikow w kde i ustawien jezyka (menu kde czesciowo po polsku czesciowo po ang). to juz zaczyna mnie wkurzac. usunalem ~/.kde i .local no ale dalej nic :| ok pomoglo calkowite usuniecie uzytkownika i jeszcze raz stworzenie tego samego....dziwne jeszcze pod kde nie zdazylo mi sie zeby profil siadl, pod gnomem chyba z 5x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi