Marlos Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Witam. Sytuacja wygląda tak...Mam w katalogu /home/uzytkownik takie foldery jak np. Dokumenty, Muzyka, Obrazy, Pobrame pliki, Wideo. Chciałbym aby skrypt sprawdzał zawartość folderu Pobrane pliki i jeśli rozszerzenie pliku to .jpg to przeniesie plik do folderu Obrazy. Chciałbym żebście napisali mi ten skrypt w pythonie ale inne języki też mile widziane PS. Przepraszam za to że was proszę a sam nic nie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 a ile jestes w stanie za niego zaplacic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marlos Napisano Październik 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Nic... Przecież mógłbym to sam zrobić tylko że musiałbym się uczyć z 2 dni. A jak niechcesz robić to tego nie rób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Przecież mógłbym to sam zrobić tylko że musiałbym się uczyć z 2 dni. Więc siadaj i się ucz. ___ W takim bashu to jest kilka linijek na góra 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Ciekawy skrypt, chyba sobie jako naukę C spróbuję rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Takiego bezczelnego typka to ja już dawno nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 to bedzie tak, weźmiesz czarno kure zarżniesz ją o północy a rano już wszystko będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marlos Napisano Październik 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Przepraszam bardzo Panowie ale proszę was... nie róbcie offtopic bo to forum będzie wyglądało jak wielki śmietnik. Chociaż nie ma tego w regulaminie to chyba i tak jest to dla dobra ogółu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 nie róbcie offtopic bo to forum będzie wyglądało jak wielki śmietnik.Nie karmic trola. Zamykam wątek. Potem się wywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi