Hagil Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Witam Zainstalowałem sobie dziś Fedore 8 (już finalną, a nie test) i mam pewnien problem. Po uruchomieniu i zamknięciu Firefoksa nie można ponownie uruchomić - wyskakuje okienko: Close Firefox Firefox already running, but not responding. To open a new window, you must first close the existing proces, or restart system. Po próbie ubicia killall firefox-bin wydaje się że wszystko ok (nie wywaliło że proces nie istnieje), ale nadal to samo. Niemożna tego ubić. Kolejne próby ubicia nie przynoszą efektów. To samo miałem w Fedorze 8 Test 3 na innym komputerze, ale myślałem że to zrobią do finalnej wersji, ale nie działa. Ma ktoś podobny problem i/ lub sposób na poradzenie sobie z tym? Tymczasowo ściągnąłem sobie i zainstalowałem Opere, ale wole jednak Firefoksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 wydaje się że wszystko ok (nie wywaliło że proces nie istnieje), ale nadal to samo.Wydaje się czy jest? Sprawdź czy istnieją jakiekolwiek procesy FF w systemie ps -ef | grep firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagil Napisano Listopad 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 Problem sam się rozwiązał. Zrobiłem update, poinstalowałem trochę softu, zresetowałem system, i już działa dobrze Firefox. Nie wiem czym był problem spowodowany, ale na szczęście już jest oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi