mcCornic Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Jak w Kde mozna zainstalowac karte pci wireless Lan PCI adapter tak by działal net. Ja nawat nie wiem gdzie moga byc sterowniki do niej. W linuksie ogolnie jestem zielony ale trzeba zaczac sie go uczyc w koncu.?? Sciagnelem juz przez winaka sterowniki ale tyle tam plików, sa tam tez do szyfrowania wpa-psk.............. Gdzie je rozpakowac i by je Linux znalazl??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Może zacznij od wyszukiwania na forum. Temat był wielokrotnie poruszany dla różnych kart (przy okazji: http://rtfm.killfile.pl/#precyzja). Wyszukiwarka na forum jest dość kiepska, więc możesz skorzystać z Googli: "site:fedora.pl <poszukiwany ciąg wyrazów>". Przede wszystkim przeczytaj dział "SIECI - Połączenie z Internetem" (gdzie zresztą przenoszę Twój wątek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi