tian Napisano Listopad 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2007 Witam Usiluje zainstalowac FC8 na leptopie Toshiby lecz po wyborze instalacji dochodze do lini: running install running /sbin/loader w tym momencie caly proces staje i kompletnie nie wiem co z tym poczac. Bylbym wdzieczny za wszelkie porady. Problem nieaktualny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2007 jeśli nie jest aktualny, bo zrezygnowałeś z instalacji Fedory to w porządku; ale jeśli poradziłeś sobie z problemem to napisz w jaki sposób zadziałało, na perwno komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lidia Napisano Listopad 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2007 mam to samo z laptopem HP, zrobilam yum'em bylo ok do momentu kiedy chcial cos uaktualnic i rozwalil sie caly system. Jakies propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Listopad 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2007 running install running /sbin/loader Jakies propozycje? miałem dokładnie to samo przy nowej instalacji F8 przed uruchamianiem instalatora dopisałem: linux acpi=off no i pomogło po instalacji można później to uruchomić i działa dobrze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 ja również mam toshibe i jak odczekasz pare minut to pójdzie dalej... jednak zaraz po włączeniu SKIP wchodzi niebieski ekran i jakieś znaczki i po godzinie nic sie nie dzieje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi