DAREK WL. Napisano Listopad 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2007 Prosze o pomoc w takiej sprawie . Mam na dysku pewna ilość plików video w formacie MPEG-2 . Chciałem nagrac z nich składanke na płycie dvd ale w taki sposób by powstała typowa płyta DVD VIDEO . Uruchomiłem wiec program K3B weszłem w opcje "nowy projekt dvd video" Pokazuje sie okienko z prosba o podanie katalogów AUDIO_TS , VIDEO_TS Skad mam takie wziąć :?: Prosze o jakies porady ; jak nagrac na linuksie płyte dvd-video tak by odtwarzał ja bez problemu stacjonarny odtwarzacz dvd. Z góry dzieki za wszelkie porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Listopad 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2007 Uzywam tego poradnika dla mojej kamerki ale od tego korku http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/sub/articlear_151140.html powinno ci sie przydac jest jak z mpeg do voba i wypalenia plyty przejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Listopad 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2007 Może ten serwis pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Listopad 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2007 Dzieki Matlas Szkoda tylko ze tego programu Q-DVD-AUTHOR nie ma w repozytoriach fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugaz1978 Napisano Listopad 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2007 Ja używałem program DVDStyler. Jest w pakietach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 To ja polecam DeVeDe super prosty i jest repo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi