se(no)ba Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 witam! już nie wiem o co chodzi z tym instalatorem... instaluje FC8 - wersja Anacondy 11.3.0.50 i tak to jeszcze nie miałem wszystko działa do momentu wyboru strony kodowej klawiatury to nie jest problem sprzętowy ponieważ działają na tym 3 inne systemy: starsza FC3 FreeBSD i Win2000 Server Prof płyta nie posiada błędów odczytu - sumy kontrolne MD5 się zgadzają Anaconda po przetestowaniu płyty tez twierdzi że ok ma ktoś jakiś pomysł? problem dotyczy instalacji zarówno tekstowej jak i graficznej dla nowej fedki dałem nawet osobny czysty dysk żeby przypadkiem nie marudziła o odzyskanie lub update FC 3 zainstalowanej na innym dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 instaluje FC8 - wersja Anacondy 11.3.0.50 i tak to jeszcze nie miałem wszystko działa do momentu wyboru strony kodowej klawiatury A instalujesz z DVD czy z LiveCD? Bo ja zauważyłem u siebie taki objaw przy instalacji z LiveCD (z ikonki z pulpitu "zainstaluj na twardy dysk" czy jakoś tak). Z DVD poszło bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi