Gość rgabrysiak Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 Witam Cały instalator Fedory 8 działa jak powinien aż do momentu wyboru programów (chciałbym sobie wybrać co chcę instalować) I tutaj podczas odznaczenia jakiegoś programu on w dalszym ciągu jest na liście (tzn. ja go odznaczam ale on i tak pozostaje zaznaczony). I jeszcze jeden problem podczas wyboru progamów - instalator potrafi wyświetlić błąd i zrebootować instalację. Płytka nagrana poprawnie, sumy pobranego pliku również się zgdzają Z góry dziękiuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 a czy udalo ci sie w ogole zainstalowac fc8? bo ja jej nie moge zainstalowac, wywala sie przy instalacji, przechodza tylko dwa pakiety i przy trzecim juz lezy. Jezeli masz tylko problemy z wyborem pakietow, to zainstaluj standardowa wersje, a pozniej juz sobie powyrzucasz lub pododajesz, to co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 (tzn. ja go odznaczam ale on i tak pozostaje zaznaczony).Może automatyczne uzupełnianie zależności z innymi pakietami? instalator potrafi wyświetlić błąd i zrebootować instalację.A to nie jakieś problemy sprzętowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 Może automatyczne uzupełnianie zależności z innymi pakietami? Spróbuję pokombinować (dopóki się nie zrebootuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 No nieźle. Długo się nie nacieszyłem owszem wybrałem pakiety do instalacji ale przy sprawdzaniu poprawności wybranych pakietów (tak to się chyba nazywa) otrzymuję komunikat: Podczas odmontowywaniapłyty wystapił błąd.Sprawdź na powłoce TTY2, czy nie korzystasz z położenia /mnt/ source, a następnie naciśnij ok, aby ponowić. Naciśnięcie ok nic nie daje pomaga tylko reboot.Naprawdę poddaję się nie wiem już co jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Percy Bent Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 co do rebotowania instalacji podczas wyboru pakietów potwierdzam. i nie jest to raczej problem ze sprzętem. błąd występował u mnie kilka razy kiedy zaznaczałem jeden z dodatkowych pakietów(za każdym razem ten sam ale nie pamiętam który to był. zwróć uwagę czy nie wiesza się cały czas po wybraniu jednego pakietu, jeśli tak nie zaznaczaj go podczas instalacji tylko doinstaluj go później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 Ok ale jak uniknąc tego komunikatu o którym wyżej napisałem (tylko przez niego nie mogę kontynuować instalcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi